Toiminta

Iltakirkot ja rukousillat

Seurakunnan viikottaisiin päätilaisuuksiin kuuluvat rukousillat tiistaisin klo 18 ja iltakirkot sunnuntaisin klo 18.

Pienryhmät

Eri kohderyhmille järjestettävät pienryhmät tarjoavat mahdollisuuden keskusteluun, rukoukseen ja sanan tutkimiseen tutulla porukalla. Pienryhmät ovat kaikille kohderyhmään kuuluville avoimia.
Katso tulevat kokoontumiset tapahtumat -sivulta.

IVN (Ikaalisten Vapaaseurakunnan nuoret)

Tulevasta nuorten toiminnasta ilmoitetaan tapahtumalistassa.

Lapset

Lasten raamattuhetki

Pidämme iltakirkkojen alkuosassa lapsille lyhyen raamattuhetken. Ehtoolliskirkkojen yhteydessä lapset siunataan tilaisuuden alkuosassa.

Lastenleirit

Yhteistyökumppanimme ViaDia Kyrösjärvi ry järjestää Vahon Toimintakeskuksessa useita lastenleirejä vuodessa. Lisätietoja leiritoiminnasta ja tulevista leireistä saat Vahon Toimintakeskuksen nettisivuilta.

XEE - Evankeliointi Elämäntapana

Seurakunnassa järjestetään aika-ajoin XEE-koulutuksia, joissa varustetaan uskovia kertomaan evankeliumia luontevasti ja ymmärrettävästi. Tutustu XEE-työhön osoitteessa xee.fi ja katso tulevat koulutukset tapahtumalistasta.

Diakonia

ViaDia Kyrösjärvi ry:n kanssa yhteistyössä tehtävään diakoniatyöhön kuuluu päiväkeskustoiminta Ikaalisissa ja Hämeenkyrössä. Siihen kuuluu muun muassa ruokakassien jako, päivittäiset hartaushetket, sekä leipäkirkot.

Hämeenkyrön työ

Hämeenkyröön päiväkeskustyön pohjalle perustettu seurakunnanistutustiimi toimii Ikaalisten Vapaaseurakunnan alaisuudessa ja vastaa tilaisuuksien järjestämisetä Hämeenkyrössä. Pääasialliseen toimintaan kuuluu diakoniatyö, naistenryhmä, sekä sunnuntaijumalanpalvelukset klo 16.

Videot

Seurakunnan julkaisemat videot löytyvät Ikaalisten Vapaaseurakunnan YouTube-kanavalta.

Ylistys

Seurakunnassamme panostetaan vahvasti ylistys- ja musiikkitoimintaan. Sunnnuntain iltakirkot aloitetaan ylistyksellä ja rukouksella ja "Taivaskaipuu" -lauluruhymä vierailee aika-ajoin muissa seurakunnissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ylistysryhmään, niin voit kysellä aiheesta seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä tai yhteystietojen kautta.