Toiminta

Iltakirkot ja rukousillat

Seurakunnan viikottaisiin päätilaisuuksiin kuuluvat rukousillat tiistaisin klo 18 ja iltakirkot sunnuntaisin klo 18.

Pienryhmät

HUOM! Koronavirusepidemiasta johtuen miesten- ja naistenillat ovat toistaiseksi tauolla.

Naistenilta "Lilat" joka toinen viikko. Miesten saunaillat torstaisin. Katso tulevat kokoontumiset tapahtumat -sivulta.

Lapset ja nuoret

Seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö painottuu Vahon Toimintakeskuksessa yhteistyössä Toivon Portti ry:n kanssa järjestettävään leiritoimintaan. Lisätietoja leiritoiminnasta ja tulevista leireistä saat Vahon Toimintakeskuksen nettisivuilta. Iltakirkkojen yhteydessä toisinaan järjesettävät pyhäkoulut ovat myös osa seurakunnan lapsityötä. Tulevat pyhäkoulukerrat ilmoitetaan tapahtumalistassa.

Diakonia

Toivon Portti ry:n kanssa yhteistyössä tehtävään diakoniatyöhön kuuluu päiväkeskustoiminta Ikaalisissa ja Hämeenkyrössä. Siihen kuuluu muun muassa ruokakassien jako, päivittäiset hartaushetket, sekä leipäkirkot.

Hämeenkyrön työ

Hämeenkyröön päiväkeskustyön pohjalle perustettu seurakunnanistutustiimi toimii Ikaalisten Vapaaseurakunnan alaisuudessa ja vastaa tilaisuuksien järjestämisetä Hämeenkyrössä. Pääasialliseen toimintaan kuuluu diakoniatyö, naistenryhmä, sekä sunnuntaijumalanpalvelukset klo 14. Lisätietoja Hämeenkyrön toiminnasta saat Hämeenkyrön Vapaaseurakunnan nettisivuilta.

Videot

Seurakunnan julkaisemat videot löytyvät Ikaalisten Vapaaseurakunnan YouTube-kanavalta.

Ylistys

Seurakunnassamme panostetaan vahvasti ylistys- ja musiikkitoimintaan. Sunnnuntain iltakirkot aloitetaan ylistyksellä ja rukouksella ja "Taivaskaipuu" -lauluruhymä vierailee aika-ajoin muissa seurakunnissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ylistysryhmään, niin voit kysellä aiheesta seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä tai yhteystietojen kautta.